top of page

Mr. Sfeerbeheer

Vibes speak louder than words

664_Wilma_en_Eric_00834_9224_HR (1).jpg
Mr. Sfeerbeheer 5.jpeg

Wat is een feest zonder sfeer? Ik, Guido a.k.a. Mr. Sfeerbeheer bied je met veel plezier het complete plaatje voor jouw feest of evenement.

Ik ben graag direct vanaf het begin betrokken bij de ontwikkelingen.

Te denken aan een kennismakingsgesprek, locatie bezoek, misschien een openingsdans op maat?

 

...Want jouw feest of evenement, dat moet er natuurlijk één worden voor in de boeken! 

Biografie

 

Hee, hallo! Ik ben Guido van Doorn, blij ei kom uit Utrecht en ben geboren in 1995. Ik ben als allround DJ het liefst non-stop in aanraking met muziek!

 

Na een 5 jaar durende musical carrière op jonge leeftijd (waaronder de musical 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?') heb ik het theater ingeruild voor mijn eerste optreden als DJ tijdens het lokale buurtfeest. Klassen- en schoolfeesten volgde, én ik kreeg mijn eerste baan als technisch op- en afbouw medewerker bij een entertainment/boekingsbureau in de buurt. Ik mocht mee met de professionals, om kennis op te doen. Sindsdien ben ik zwaar verslaafd aan het vermaken van mensen en het vak als DJ. 

 

Na veel draaien in het voorprogramma van DJ's en oefenen met de professionals, volgde optredens in clubs, op bruiloften, gala’s, jubilea's, studenten- en hockeyfeesten. Dit bracht mij bij inmiddels vaste locaties, event bureaus en zelfs enkele internationale opdrachten. Ook heb ik op het podium gestaan in samenwerking met verschillende bekende artiesten. Onvergetelijke ervaringen!

Ik heb een enorme passie voor alle soorten muziek en ik vind het fantastisch de sfeer aan te voelen op de dansvloer, mensen energie te geven en het alle generaties naar hun zin te maken. Daarbij ook naar mensen te luisteren als ze verzoekjes hebben en zelfs dat ene speciale plaatje voor opa of oma in de collectie te hebben. Let's Twist Again! Woohoo!

bottom of page